BDSM Noveller

BDSM Sunn Sikker Samtykkende


Zenith Ltd – Alle mann alle

Historien starter med Zenith Ltd – Invitasjon

ALLE MANN ALLE

Mandag ettermiddag hadde Richard ropt henne til seg. Så fort hun oppfattet det, hadde hun kommet løpende inn på kontoret hans.
     «Ja?» hadde hun sagt da hun sto i døra med hendene rolig på ryggen for å ikke skjerme de delene av kroppen hun visste han elsket å se.
     «Kyle ønsker at du kommer på kontoret på fredag klokken 10 for offisiell introduksjon. Det blir en liten kake, kaffe og en liten samtale med de ansatte.»
     «Helt fint», sa Christina. «Jeg skal være der til da.»
     «Det vet jeg, for jeg kommer til å kjøre deg», svarte Richard tørt. «Ikke det at jeg ikke stoler på deg, men jeg ønsker å markere meg litt for Kyle.»
     «Det har jeg ingen problemer med», svarte Christina og kom inn i rommet mot skrivebordet han satt bak.
     Han så på henne med løftet øyebryn. «Og hva nå?»
     «Jeg vil gjerne vise min hengivenhet overfor min herre», sa hun og krabbet inn under pulten og opp mellom beina hans.
     Han flyttet stolen litt bakover og trakk ned buksa slik at hun kom til. Like etterpå, gled hun ned over pikken og lukket øynene der hun kjente følelsene gli gjennom kroppen.
     Rolig, lot hun den gli helt inn til den stoppen i ganen, før hun presset den litt til. Etter dette lot hun den sakte gli ut igjen. Hele tiden med tungen glidende ned langs hodet og leppene pressende rundt pikken. Sakte lukket hun øynene og bare kjente på det hun hadde i munnen. Pikken til sin herre. Hun ble kåt selv. Plutselig kjente hun litt sædsmak i munnen og ble brått oppmerksom på hva som kom til å skje.
     Omtrent samtidig kjente hun to hender som grep henne i håret og dyttet hodet brått inn på pikken. Langt dypere enn hun hadde gjort det selv, men hun satt helt rolig der hun kjente han pumpet sæden rett ned i halsen hennes. Hun kjente det gikk en bølge av velbehag gjennom henne. Det å kunne sitte slik og ta imot alt sammen da det gikk for ham. Da han slapp taket trakk hun seg kjapt litt tilbake og begynte den virkelige jobben med å melke pikken for det siste med sæd og rense hodet hans for alt som måtte ha blitt igjen. Til slutt suttet hun lett på tuppen og satte seg tilbake.
     «Tusen takk», sa hun og gliste.
     «Du får sette deg rolig ut i stua. Jeg kommer snart.»
     «Det skal jeg gjøre», svarte hun og tuslet ut.
     Selv om hun nå hadde fått ansvar for det ene og det andre, var det fortsatt utrolig deilig å bli kommandert slik. Det fortalte henne på en måte at ting ikke var så annerledes likevel. I det hun kom ut, gikk hun bort til stolen han pleide å sitte i og sank ned på kne, før hun bøyde hodet og lukket øynene.
     Rundt henne kunne hun høre at det gikk noen frem og tilbake innimellom. Hun kikket ikke opp, det behøvde hun ikke da ganglaget til alle de tre andre var så forskjellig at hun lett hørte hvem som var hvem. Tredje gangen det kom noen inn, skjønte hun det var Amelie og hun kom bort og stoppet bak henne.
     «Jeg vet vi har sagt du ikke skal ha dem, men når du likevel sitter her. Skal jeg feste armene dine på ryggen?»
     «Ja takk», svarte hun og førte dem bak. I det det klikket i låsen, kjente hun en bølge gjennom kroppen.
     «Sånn, da sitter du fint», sa Amelie og begynte å gå mot døren igjen.
     «Takk, frue», svarte Christina og drev inn i sin egen verden av drømmer og fantasi.

To dager etter banket Christina nok en gang på hos Sophie. Dette var selvfølgelig ingen overraskelse da Emily hadde ringt i god tid og da Sophie åpnet døren, sa hun ingen ting, men snudde seg bare og gikk inn for å lage en kopp te.
     «Du behøver ikke banke på når du kommer etter at hun derre andre har avtalt for deg.»
     «Den er greit, men du vet hvem hun er?»
     «Hva mener du?» spurte hun da hun kom tilbake med tekoppen.
     «Det var hun som hele tiden ga deg mat, førte deg på toalettet og sørger for å få deg inn og ut.»
     «Var det det?» spurte hun med kulerunne øyne.
     «Og det er litt derfor jeg er her i dag. Hun var ikke fornøyd.»
     «Nei, jeg skjønte det», svarte hun og bøyde hodet litt.
     «Kle av deg», sa Christina bestemt.
     Ett eller annen i måten hun sa det på, gjorde at hun ikke nølte, men fikk av seg de få plaggene hun hadde ganske fort. Litt fortumlet sto hun med armene og hodet ned.
     «Tenkte meg deg», sa Christina alvorlig.
     «Hva?» sa hun forskrekket.
     «Hårene i skrittet. En skulle tro du grodde persille der nede.»
     Sofie kikket forbauset ned på sitt eget skritt. Det var litt hår der nede, men kun på det nivået at det klødde noe infernalsk når hun hadde trusa på.
     «Se her», sa Christina og trakk opp skjørtet og blottet sitt eget skritt. «Slik seg jeg ut hver dag.»
     «Men?» sa Sofie. «Jeg skal bare være sånn når jeg blir kalt inn?»
     «Ja, og om du da ikke har barbert deg på lenge, vil bare det å glemme ett hår syns veldig. Da jeg ble slavinne trakk Emily dem med pinsett for å understreke at jeg ikke hadde gjort det godt nok.»
     Sofie så på henne med store øyne. «Jeg skal bli bedre», sa hun kort.
     «Du skal gjøre det hver dag. Se her», sa hun og trakk frem en flaske med en hud olje. «Barber deg hver dag og smør deg inn med denne. Emily og jeg kommer til å komme på spontant besøk for å se at du gjør det du skal.»
     Sofie kunne ikke tro sine egne ører, men samtidig ble hun kåt av det. Det begynte å bli litt mer virkelig. Ikke bare besøk hvor hun var knulledukke, men hun ble fulgt opp mellom også.
     Hun nikket. «Jeg lover», sa hun.
     «Flott. Da kan du gå ut på badet og gå over. Jeg vil ikke se et hår fra halsen og ned. Bruk den etterpå og ta med en pinsett når du kommer ut igjen.»
     Sofie så storøyd på henne, før hun med tung pust, tok flaska og gikk på badet.
     Christina bare flirte etter henne og plukket opp et blad som lå på bordet. Hun regnet med at hun både skulle onanere og lete etter hvert eneste hår som var mulig å finne, noe som ikke ville ta kort tid.
     Da hun endelig hadde kommet ut, hadde hun måtte legge seg ut over bordet hvor Christina fant flere hår inne blant kjønnsleppene. Hun hadde nappet to og gitt beskjed om at hun måtte skaffe seg et speil og gjøre dette litt mer seriøst.
     Da hun gikk, hadde Sofie gått rett på soverommet og onanert til hun var helt sår. Dette kunne hun leve med, fant hun ut.

Fredag morgen hadde de dratt på kontoret. Etter å ha parkert, gikk de med bestemt mot bygget.
     «Jeg har ikke tilgangs rettigheter til kontoret», sa Richard da de nærmet seg. «Du må fortelle i resepsjonen at jeg er med deg.»
     «Du verden», sa hun og så innfult på ham. «Det var en ny vri.»
     «Venn deg til den. Det er kun en annen som har like mye tilgang som du har.»
     «Kyle?»
     «Stemmer. Han eier bygget og står som administrativ kontakt for Zenith Ltd.»
     «Jeg skjønner», sa hun og gikk inn hoveddøren, før hun strenet rett mot skranken. «Jeg skal registrere inn en gjest. Richard Walter.»
     Et minutt senere var de på vei opp heisen.
     «Rart?» spurte Richard.
     «Nei. Egentlig ikke», svarte Christina. «Her er det på en måte utenfor alt det andre vi driver med.»
     Da de kom bort til kontoret var Kyle allerede der.
     «Velkommen», sa han og håndhilste på dem begge i gangen. «Vi kan gå inn her.» Han slo ut med hånden mot det største kontoret.
     Rommet var låst på samme måte som de fleste andre på treffene. Christina gikk bestemt bort, la fingeren på leseren og gikk inn.
     «Du kan slå om bryteren bak her. Da vil døra være oppe til du låser den igjen, eller til rommet er tomt», sa han og trykket på knappen.
     «Tomt? Bevegelses sensor?»
     «Og noe til. Det fungerer bra.»
     «Fint.»
     Hun så seg rundt. Det var glassvinduer med frostet glass ut mot hovedrommet på utsiden, mens inn mot resten av kontorene var det glassvinduer med en stripe med sort i fra hodet og ned til omtrent midjen. Ikke umulig å se inn, men gikk du bare forbi måtte du strekke deg eller bøye deg for å se hva som skjedde på den andre siden.
     Selve kontoret besto av en gedigen pult med en liten datamaskin på. Bortsett fra en stor skinnstol på hjul, var det lite der. Det var også et lite rundt bor med plass til fem. Typisk sted å kunne ha møter antok hun, og i den andre enden en stor skinnsalong, men et glassbord med en tynn metallramme.
     «Og dette er kontoret mitt?» spurte hun uttrykks løst, der hun konstaterte at dette nok var dobbelt så stort som rommet de fire andre delte.
     «Korrekt», svarte Kyle og satte seg i sofaen.
     Omtrent samtidig banket det på døra. Christina så bort mot beina som var synlig under innsynsbeskyttelsen. «Ja?» sa hun litt høyt.
     Døren gikk opp på gløtt. «Kaffe eller te?» spurte hun forsiktig.
     «Ja takk», sa Christina og satte seg i en av stolene.
     Da hun hadde servert, så Kyle på henne. «Kan du be alle komme om rundt fem minutter?»
     «Selvfølgelig, sir», sa hun og bukket, før hun gikk mot døra med et stort glis om munnen.
     «Og jeg antar aldri noen skal være nakne her inne?»
     «Det har hent noen har måttet kle av seg, men det er mest for å vise frem merker eller lignende. De vet veldig godt hva denne klubben holder på med, men er aldri aktive. Skulle noen dog ende opp å stå kliss nakne er det heller ikke noe de vil reagere nevneverdig, annet enn å muligens dra ned noen persienner.»
     «Og min tilstedeværelse her?»
     «Det er en fordel om du er her noen timer to ganger i uka i snitt, men er du opptatt med andre ting en uke, så holder det med en telefon inn til en av dem eller noe i den duren.»
     De ble sittende og prate om litt små ting. Det ble klarere og klarere for Christina at jobben var omtrent som det hun hadde, men hun hadde fått gjennomføringsmakt og mulighet til å se mesterne i kortene.
     Fem minutter senere banket det igjen på døren, men denne gangen var alle fire på utsiden. De reiste seg, før Kyle ba den komme inn.
     «Jeg antar dere for lenge siden skjønt hva som har skjedd.»
     «Ja, sir. Vi trakk våre konklusjoner for noen uker siden», sa førstemann og satte ned en kake med «Velkommen» over hele toppen.
     «Fint. Det ble da offisielt for en uke siden og Christina Hall, som står her, er nå offisielt direktør for Zenith Ltd.»
     «Velkommen», kom det i kor.
     «Takker», svarte Christina, men rakk ikke si noe mer før Kyle fortsatte.
     «Jeg tror at vi to trekker oss ut etter å ha tatt en bit, også kan dere bli litt bedre kjent.»
     Ganske snart sto hun alene med dem. «Sitt ned er dere snill», sa hun mildt.
     Da de satt, lot hun blikket gli over dem. «For meg er dette veldig uvant. Jeg kommer til å trenge hjelp av dere til å fortelle meg hva som forventes, også vil jeg nok gradvis komme inn i dette, men først. La oss presentere oss.»
     En halvtime senere var de på vei hjemover igjen.
     «Du puster i det minste», sa Richard og gløttet bort på henne.
     «Det gikk greit dette. Spørsmålet er hva de måtte mene om noen måneder.»
     «Akkurat det skal du ikke bekymre deg om.»

To uker senere hadde Emily og Christina dukket opp hos Sofie. I det hun hadde åpnet døren hadde hun først sett forbauset på henne før hun oppdaget Emily og skjønte hva det gjaldt.
     «Sjekk?» spurte hun spakt.
     «Japp, inn med deg», svarte Christina.
     Ganske raskt sto dem begge i den lille stua og så nedlatende på henne.
     «Av med klærne», hadde Christina sagt og litt mer motvillig enn sist gang hadde hun kledd av seg. «Ned på bordet og trekk beina bakover.»
     Sofie syns det var grusomt. Skulle hun legge seg på denne måten for en fremmed. Sakte krabbet hun opp på bordet, la seg på ryggen og lukket øynene. Nesten med en gang kjente hun berøring, og hun ble litt salig i blikket den hun bet seg selv lett i leppa. Hun mistenkte Christina for å erte henne litt med fingeren. Like etter kjente hun de nappet et hår.
     «Snu deg og stå på alle fire», sa Emily strengt.
     Milde himmel, tenkte Sofie og snudde seg.
     «Sprik.»
     Hun flyttet beina så langt ut hun klarte og kjente noen skjøv på kjønnsleppene hennes. Antagelig for å få se bedre. Etter dette strøk hun henne rolig over ryggen.
     «Langt bedre enn sist gang», sa hun Emily bestemt, «men fortsatt litt å pirke på. Du har for mye hår langs beina, der må du bli flinkere. Jeg fant også noen i skrittet og under armene har du ikke vært nøye. Neste gang du kommer, som er til fredagen, så vil jeg ikke finne meg i dette slurvet», avsluttet hun.
     «Fredag?» Hun så fortvilet bak seg. «Jeg har ikke fått noen beskjed.»
     «Det kommer. Jeg ba dem ordre med transport i dag», sa Christina. Hun så på Emily. «Er vi ferdig?»
     «For denne gang», svarte hun og gikk mot døra.
     «Vi snakkes», sa Christina og like etter var de begge borte.
     Sofie sto fortsatt naken på stuebordet og skjønte knapt hva som hadde skjedd. Fortumlet kom hun seg på gulvet da telefonen peip med nytt oppmøte sted. Fredag klokken 14:00.

Christina var nå aldri lenger i tvil om når de forskjellige treffene var, enten de var med begrenset publikum eller fullt åpent. Hun var derfor litt i stuss fredag morgen da hun skjønte noe kom til å skje, men hun hadde ikke fått beskjed om noen ting ut over det normale da det kom til å gjøre seg klar.
     «Kommer du?» spurte Amelie som var tidlig ferdig.
     «Klart det», svarte Christina og kom gående og fikk hengelåsen på armene. «Jeg har ikke fått noen beskjeder. Skal vi til borgen?»
     «Korrekt, men du skal sitte i et fangehull hele helgen.»
     Da falt det noen biter på plass for henne. Hun hadde ikke sett disse fangehullene i borgen, men hun trodde ikke de var noe mindre eksotiske enn på godset. Sakte kjente hun det bygget seg opp i kroppen og fortvilet innså at hun antagelig ikke ville få utløp før tidligst på søndagen.
     Noen minutter senere var hun godt festet i baksetet. «Tanja skal ikke være med?»
     «Ikke denne gangen. Det er en første introduksjon for to nye, pluss en stresstest av din venninne. Tanja har ikke noe der å gjøre med mindre hun skulle holdt deg med selskap.»
     «Det hadde vel ikke gitt helt samme effekten tror jeg», svarte Christina tørt.
     «Det er vel det vi mener også», sa hun og anså samtalen som over.
     De hadde kommet opp litt over lunsj og denne gangen fikk hun en ball i munnen, før hun fulgte etter dem inn på området. I det de hadde kommet inn hovedinngangen til der de fleste sov, vinket Richard henne etter seg.
     «Jeg tar henne med ned og får plassert henne.»
     «Fint. En ting mindre å tenke på», sa Amelie og gikk opp trappen til rommet de hadde fått tildelt.
     Først gikk de ned, før de fulgte tunellen over til der hvor de normalt satt på nettene. Her fulgte dem en litt annen korridor, før det gikk ned nok en trapp.
     «Det er ikke et rom under rommet slik det er på Godset. Her er det mer en etasje til, men det gjør det ikke mindre eksotisk.»
     I det de kom ned så hun at de var et stort rom med alskens ting som en normalt ville funnet på tegninger fra inkvisisjonen. Det var små bur som hang oppe langs taket, det var strekkbenker, et stort tre hjul til å feste noen på som gikk ned i et vannbad, fester opp langs veggene, taket og gulvet for å nevne noe. Det var også kraftige søyler med nok av festepunkter for slaver som ventet på tur. Storøyd så hun på det som var her og konstaterte at ingenting så ut til å være behagelig og håpet noen snart ville bruke det på henne.
     Men ingenting av dette stoppet han ved. Han gikk videre gjennom rommet og bort til en dør i enden av rommet. Det var en stor tredør med et lite hull med et gitter i som inspeksjonsluke. I det samme de kom inn, så hun et litt over to meter høyt rundt bur som sto på bakken. I taket var det festet en vinsj som gjorde at buret kunne løftes fri, men det var ikke stor takhøyde så veldig høyt ville hun ikke komme.
     Festlig, tenkte Christina. Behagelig ville det ikke bli, men ettersom det ikke var noen andre her, ville hun kjenne på at hun var stuet vekk på en måte.
     Han fikk åpnet buret, før han løste opp hendene hennes. «Det er kun midlertidig», sa han. «Opp i taket med dem.»
     Fortsatt med ballen i munnen, fikk hun ikke svart ham, men strakk hendene opp og fikk dem festet. I det hun sto med armene i været, så låste han buret, før han strakk seg til en bryter på veggen og løftet henne opp ti centimeter. Nå hørte hun en lyd av noe som flyttet på seg, men hun så ingenting.
     «Du vil få mat og vann av Emily etter hvert. Rommet er overvåket, temperatur regulert og du vil få rikelig med luft inn. Sees på søndag», sa han og begynte å senke henne.
     Først skjønte hun ingenting før det gikk opp for henne at hun ble senket ned i et hull i gulvet. Omtrent like stort som buret hun var i. Forskrekket så hun på ham der han passert oppover med et glis om munnen, før mørket lukket seg om henne. I det buret nådde bunnen, kunne hun se opp at han fjernet kroken og like etter lukket luka seg igjen.
     Veldig dempet kunne hun høre skritt som fjernet seg, men det var ikke mer enn noen sekunder før hun ikke hørte noen ting og innså hun var alene. Forsiktig kjente hun på armene, men de var festet godt i toppen av burdet. Resten av kroppen var fri, men hadde ingen plass å røre seg på og munnen var fylt med en gag. Hun visste dette ville bli ille, veldig ille, men ikke fordi hun måtte stå som hun gjorde, men fordi hele opplegget gjorde henne infernalsk kåt og hun fikk ikke gjort noe med det.

Sofie hadde ikke vært noe mindre nervøs enn sist der hun nå sto på et helt annet sted. Det hadde vært lettere og raskere å komme til. Det var omtrent samme typen pub og denne gangen hadde hun gått inn for å vente.
     Etter å ha bestilt en øl, satte hun seg ved vinduet slik de hadde sittet sist. Her fulgte hun med på alt som skjedde med haukeøyne og glemte fullstendig ølen. Da bilen svinget inn reiste hun seg og gikk. Igjen sto et nesten fullt ølglass.
     Hun stoppet noen meter unna og kjente det kriblet i skrittet i det en mann kom ut og kikket på henne. «Sofie Burton?»
     «Det er meg.»
     «Fint, inn med deg», sa han og åpnet døren.
     Hun så med en gang det var den samme bilen og kastet av seg klærne, før hun festet reimene som lå på setet ved siden av slik hun hadde fått beskjed om. Etter det gikk det som sist. Ganske kjapt satt hun svinebundet med en hette tredd nedover ansiktet som hun visste ikke ville komme av igjen med det første.
     Med en yrende følelse i kroppen, kjente hun hvordan bilen rullet av gårde. Hun hadde ingen følelse med tiden, og heller ikke noe hun skulle sagt i så måte, men det føltes som en evighet før den endelig stoppet og hun igjen følte det kalde gufset fra utsiden der døra åpnet seg.
     Det tok ikke lange tiden å få henne løs fra setet og da hun kom ut, kjente hun sommeren var definitivt på le. Heldigvis var det veldig kort der hun etter noen meter ble ført rett inn i et rom som var godt oppvarmet.
     «Lykke til sa», mannen som hadde ført henne.
     «Takk», svarte stemmen hun nå kjente igjen som Emily. «Så var det oss», sa hun i det det smalt i døra.
     Sofie sto helt stille der hun kjente hvordan Emily strøyk over henne på leten etter uregelmessigheter. Hun hadde barbert seg hver dag, smurt seg inn som hun hadde fått beskjed om og vært over med speil på alle tenkelige steder for å se om det var noe hun hadde gått glipp av.
     «Det var bedre», sa Emily til slutt. «Du skal få slippe inn.»
     Sofie pustet lettet ut og kjente en byrde slapp, men samtidig kom usikkerheten for hva som kom til å skje. Lenger kom hun ikke i tankerekken før døren åpnet seg og hun ble overlevert til en mann som trakk henne med seg.
     «Dette er den andre og siste gangen du er på en slik test. Du kommer kun til å få sporadisk besøk frem til kvelden. Da vil det for alvor bli fart i sakene. Jeg kommer til å spørre deg med jevne mellomrom om du gir opp, men er du her når kvelden kommer, må du henge i der til neste morgen. Det er først neste gang du får spørsmålet. Forstått?»
     Hun nikket febrilsk.
     «Så, er du skremt og vil hjem?»
     Hun ristet lite febrilsk med hodet.
     «Flott. Da vil jeg ha meg en runde, før jeg putter deg i buret.»
     Han rakk ikke mer enn si det, før Sofie ble dyttet over et bord eller noe og kjente han kom inn bakfra. Nesten instinktivt, trakk hun pusten og kjente hvordan hun hadde savnet det. Savnet å bli tatt rått og hemningsløst. Savnet å få en pikk dypt inn i seg. Det var tydelig at han ikke var der for å gi henne en god stund, for det gikk ikke lenge før han trakk den ut igjen og kom rundt for å få den renset. Like etter var hun etterlatt på et gulv og hun innså hun bare måtte ligge og vente igjen, men i motsetning til sist, visste hun litt mer hva hun gikk til og hadde en god følelse i mellomgulvet.

Richards rolle var litt begrenset dette treffet, men han hadde bestemt seg for å ha seg med minst en frue ettersom Amelie hadde vært og hatt seg med de to mannlige slavene som skulle testes. Hun kom rolig inn i rommet hvor Richard satt rundt et bord med seks andre kvinner.
     «Og du koser deg», sa hun og kysset ham lett på kinnet.
     «Ikke enda», sa han og blunket lurt. «Jeg sitter og prøver å finne ut hvem som har lyst på en runde uten at det er en slave de skal ha seg med.»
     «Kun en?» sa en av damene til rå latter fra et par andre.
     «Vel, det er uansett en øvregrense», sa han og kikket på Amelie. «Slå deg ned.»
     Hun ristet lett på hodet. «Jeg skal i dusjen først også må jeg gi en beskjed til Emily.»
     «Å? Noe jeg bør vite.»
     «Vel», sa hun og lente seg frem i vinkel. «Siden rommet til Sofie kommer til å bli fylt opp med disse, har vi bestemt at de to nykommerne skal bli låst inne på samme rom som Christina er festet under. Jeg skal sørge for at Emily sørger for at Christina forstår fullt ut hva som kommer til å skje når hun skal mates.»
     Han så forbauset på henne, før han kastet hodet bakover og lo. «Ja, gjør det. Hun kommer til å bli smårar når hun hører dem.»
     «Det var det jeg tenkte også», sa hun og spankulerte av gårde.
     «Og hvordan er det med deres», sa han og kikket utover. «Når skal de ned på rommet?»
     Janicke trakk på skuldrene. «Jeg tror ikke det er helt bestemt. Det var snakk om å vente til rundt ti, så etter middag eller noe?»
     Richard nikket rolig. «Kan jeg snakke litt fritt til dem?»
     Det var en generell nikking rundt bordet.
     «Jeg vet ikke hva dere har blitt fortalt», begynte han, «men nede på rommet dere normalt blir sperret inne på ligger en kvinne naken, bakbundet og med maske på seg. Hun skal aldri skjønne hva vi er og vil aldri ha mulighet til å få se noe mens hun er der. Dere kan knulle henne akkurat i de hullene dere vil, men jeg tror dere bør holde dere kun til to om det ikke skal bli for grisete. Denne helgen skal dere yte litt ekstra, mens dere fra neste treff vil ha henne tilgjengelig i burdet deres hele helga.»
     «Herre, mener du at vi alltid vil ha henne til å fritt kunne knulle når vi er der nede?»
     «Deres frue kan selvfølgelig gi enkelte restriksjoner, men ut over det, ja.»
     «Takk, herre», sa han og bøyde hodet igjen.

Lokket over Christina ble fjernet og en tynn lysstripe lyste ned og blendet henne. Hun ante ikke hvor lenge hun hadde stått, men hun visste hvor sulten hun var og hvor lenge det hadde vært til middag i første omgang.
     Fortvilet forsøkte hun å se hvem det var der hun sto med hendene bundet rett opp, men det eneste hun så var en hånd som kom og festet kroken i toppen buret. Ikke dumt tenkte hun. Ettersom hun fortsatt hadde gaggen, hadde hun lurt på hvordan de skulle få matet henne. Omtrent samtidig hadde hun kjent at buret begynte å løfte seg.
     I det hodet kom klar av gulvet, så hun at det var Emily. Like etter stoppet oppdriften og hun åpnet en luke hvor hun strakk seg inn og løsnet gagen.
     «Er det noen situasjoner jeg ikke kommer til å finne deg i?» spurte hun oppgitt.
     «Neppe», svarte Christina. «Jeg antar det er middag?»
     «Spiller det noen rolle? Du skal få mat og vann, før du skal ned der igjen.»
     «Sant nok», svarte Christina og svelget ned det hun fikk.
     Det var ett eller annen grøtaktig som ble matet henne med en stor skje. Da hun hadde fått det de mente var nok, fikk hun vann fra en flaske.
     «Hva om jeg må tisse?» spurte hun da hun var ferdig å drikke.
     «Det du er senket ned i er egentlig der urinen fra de som sitter her oppe renner, så ikke bekymre deg», smilte hun og kom med ballen.
     «Jeg skjønner, men kan jeg ikke slippe den nå?»
     «Det var Amelies ordre.»
     Med et sukk åpnet Christina munnen og lot henne feste den. På en måte var det litt opphissende også selv om det var mest vondt for munnen. Emily lukket og låste luken, før hun begynte å senke henne igjen.
     «Og angående Amelie», sa hun i det hodet begynte å forsvinne ned i hullet. «Jeg skulle fortelle at de to nye kommer til å tilbringe natten her oppe uten å ane at du er der nede.»
     Christina så storøyd på henne, før hun begynte å kaste på seg og hylte at hun skulle vente med å senke henne. At Emily måtte hente Amelie, men alt som kom ut var noen dempede hyl, og gurglelyder. Den gagen var der for en grunn. Emily bare ristet på hodet i det buret nådde bunn og lukket igjen lokket. Det dempet lyden helt. Hun lurte på hvordan hun kom til å reagere da hun fant ut at det fortsatt ble brukt til å lede vekk urinen? Hun regnet med å måtte vaske henne godt til søndag.
     Christina så det siste av lys forsvinne og ga opp. Hun visste hun kom til å bli her nede til i morgen en gang og hun kjente det skjøt gjennom kroppen der hun ble tungpustet. Så grusomt, men også så deilig. Hun forsøkte å presse kroppen mot gitteret i håp om at klitorisen nådde frem, men det gikk fortsatt ikke. Hun sukket og stilte seg opp for en ny lang vente periode.

Det hadde vært tre stykker innom Sofie siden hun hadde kommet. Ettersom hun ikke så noe, hadde hun ikke sett poenget med å forsøke å bevege seg rundt. Det var heller ikke noen andre lyder bortsett fra når noen kom og gikk for å knulle henne, eller til nød mate henne.
     Igjen hørte hun det gikk i døra. På en side ville hun vri seg rundt, men hun ante aldri om de ville ha henne på ryggen eller magen så hun ble liggende stille. Hvem enn det var hadde det tydelig ikke travelt. Da hun kjente lufttrykket av fotens hans da han stoppet nesten over henne.
     «Siste sjans før du får en mengde menn som kommer til å holde på med deg i natt. Vil du hjem?»
     Hun skjønte ikke hvorfor han maste om dette, tenkte hun og ristet på hodet. Det var jo dette hun var kommet for. Christina hadde fortalt i detalj om da hun hadde vært stroppet fast til den bukken, noe som hadde gjort at hun måtte bytte truse tre ganger den kvelden. Selv om hun ikke var bundet fast på samme måte, regnet hun ikke med å få noen mildere behandling av den grunn.
     Litt forbauset skjønte hun at han gikk igjen. Hun hadde regnet med å få en pikk i et eller annet hull, men like etter skjønte hun hvorfor da hun hørte en mengde tassende føtter. Fortvilet forsøkte hun å høre hvor mange det var, men ga opp da det ble stille.
     «Dere har fått formaninger. Kun sex, ingenting annet.»
     «Ja, herre», sa de i kor.
     «Fint. Kos dere.»
     Hun hørte han gikk og i det det smalt i døra, begynte de å skravle.
     «Fint», sa en. «Hvordan gjør vi det?»
     «Vel, hun er jo utrolig lekker da. Nesten som hun andre vi knullet sist gang.»
     Det ble stille et sekund. «Det var sjefen», sa annen.
     «Hun var ikke det da.»
     «Sant nok. Men vi har bedre tid nå. Jeg kunne tenke meg å smake på henne før hun ble for grisete.»
     «Hva om vi prøvde å ikke grise henne til da?»
     «Vi kan prøve, men kjenner jeg dere andre riktig kommer hun til å være klissete som fy i morgen.»
     «Ja, de kommer nok til å vaske henne før neste runde.»
     Igjen ble det stille.
     «Jeg tror vi satser på å ikke grise henne til før i morgen kveld.»
     «En god plan. Hadde vi hatt en av jentene her kunne hun slikket henne ren etterpå.»
     Igjen ble det stille.
     «Nei, jeg gjør ikke det», sa en litt lenger bort. «Den som griser får rense.»
     «Jeg vil smake først i det minste», sa en og hun kjente hun ble flyttet rundt på ryggen.
     Like etter merket hun en tunge som begynte rundt klitorisen og jobbet seg sagte nedover langs leppene og det gikk ikke mange sekundene før hun var i helspenn.
     «Hun er klar om ikke annet», var det en som sa.
     «Jepp. Bare John blir ferdig med å leke.»
     «Slapp av. Vi har hele natta på oss.»
     Det var først nå alvoret gled innover Sofie. De hadde sagt hun kom til å være der sammen med dem hele natta, men hun antok de ville sove mye av tiden. Nå var hun ikke så sikker lenger og bare tanken sammen med tungen som jobbet med henne var nok til at det gikk for henne der hun lå og ristet.
     Like etter kom den første pikken pressende inn og hun var fortsatt høy på den forrige orgasmen og kjente hvordan den neste lå i skorpa. Men det var først da hun fikk en til i munnen og hun merket at det byttet en i det andre hullet, hvor tankene gikk i spinn igjen og hun kastet på seg i en ny orgasme.
     «Hun ser ut til å like det», sa Erik tørt.
     «Det er bra. Da forsvinner hun ikke.»
     Det hadde gått i bølger. Først var det tydelig at alle ville ha sitt. Etter dette hadde løftet henne opp og plassert henne i hjørne sittende på huk slik at hun fikk rent av seg. En halvtime senere var de i gang med ny runde.
     Da morgenen kom hadde hun fått sove noe, men hun følte hun gulpet sæd da buret var tomt og Emily kom for å hjelpe henne. Etter å ha fått litt mat i seg og vært en tur på toalettet, ble hun lagt på magen inne i rommet.
     «Bortsett fra en og annen av vaktene som kommer for å få ut litt frustrasjon, så blir du liggende rolig til natten igjen. Forsøk å få deg litt søvn.»
     Hun nikket forsiktig, før hun la hodet ned. Hun skjønte det kom til å bli vanskelig, men antagelig ville det gå av seg selv etter hvert.

Det hadde egentlig ikke vært noen kortere natt for Christina. Hun hadde etter hvert innsett at de måtte ha visst nøyaktig hva de gjorde da de festet henne der.
     En ting var de to som hadde overnattet over. Hun var overbevist om at de hadde fått utdelt vannflasker eller noe for det hadde kommet nok over fra. Og om ikke det var nok, hadde de som designet dette ikke laget et enkelt system hvor det rant ned et eller annet sted, men på et eller annet vis fordelte seg ut som en enkel dusj. For den som var under slik som henne måtte få det over seg. Det var ikke mulig å unngå det.
     Det andre var måten hun var festet på. Buret var uansett ikke stort nok til noe annet enn å stå i, men hun klarte å bevege seg slik at ikke all vekt ble lagt på håndleddene, noe som heller ikke var mye aktuelt. Resultatet var at hun hadde blitt stående og slumre ved å forsøke å låse beina slik at knærne ikke knakk sammen.
     Da lokket over igjen ble fjernet, innså hun at det ikke var noen vei ut av hullet. Det var mat og ned igjen. Sakte ble hun løftet opp, da hun til sin forbauselse så at både Amelie og Emily. Med fornyet håp, så hun på Amelie der luken ble åpnet.
     «Fy å du lukter», sa hun og bøyde hodet vekk et øyeblikk. «Vel, bedre blir det ikke, men ser du denne», sa hun rolig og hold opp et lite håndholdt elektrosjokk våpen. Det var egentlig bare et håndtak med to metallstaver som stakk ut. «Husker du jeg sa at Lilly og Oscar ble straffet, men ikke så det syns.»
     Christina nikket sakte.
     «Dette er en sånn. Den har også den effekten at bruker jeg den på strupehodet ditt vil du bli lammet fra å si noe i en halvtime. Du vil ikke det, vil du?»
     Igjen beveget Christina sakte hodet, men ristet på det denne gangen.
     «Fint. Du får fjernet gagen for å få mat, før den skal tilbake og du ned igjen. Ingen lyd.»
     Christina bare glodde på henne mens Emily fjernet gaggen.
     Noen minutter senere ble luken igjen lukket, og Amelie bøyde seg litt frem. «Jeg har virkelig fått smakt på de to guttene. Kjekke herremenn med en fantastisk pikk», sa hun og gliste vel viten om at hun hadde sådd nye spirer i tankene hennes.
     Og det hadde hun. Christina kjente det bølget i henne der hun var misunnelig på Amelie. Ikke sjalu, men hun forsøkte å se for seg henne selv leke med de samme slavene. Hvordan de ville penetrere henne, bruke henne, før hun innså at det hun egentlig ønsket var to herrer, ikke slaver. Eller hvorfor stoppe der? Fortvilet innså hun at de tankene ikke hjalp henne der hun sto, men det var alt hun hadde. Det kom til å verke i kroppen da hun kom ut.

Det ble ikke noe bedre noen av nettene for noen av de to venninnene. Litt mer trøtt, litt mer sliten, men for dem begge gjentok det seg og Christina var så langt nede i sine egne skitne tanker at da det igjen begynte å sildre lukket hun øynene og la hodet bakover og lot det sildre over ansiktet sitt.
     Sophie hadde blitt vasket og dusjet, før hun ble skyflet av gårde på morgenen en gang.
     For Christina hadde det tatt litt lenger tid, men endelig ble hun løftet og i denne gangen stoppet hun ikke så fort hodet var klar av hullet, men ble løftet helt opp. Det var kun Emily der og hun rygget bakover og holdt den ene hånden opp fremfor seg.
     «Herre, hvordan klarer du å være der nede?»
     Christina så bare dumt på henne. Det var ikke slik at hun hadde hatt et valg.
     «Vel, vi få vel gjøre noe med det.»
     Takk, tenkte Christina og lukket øynene et øyeblikk. En god dusj. Like etter hørte hun en lyd og så Emily kom drassende med en slange. Fortvilet innså hun hva som skulle skje og forsøkte å hyle at en normal dusj var mer enn godt nok, men Emily enset henne ikke. Antagelig var hun langt fra første som fikk denne behandlingen og Emily var nok alt for vant med å spyle dem ned til å bry seg nevneverdig.
     Like etter traff den kalde vannstrålen henne og hun kastet på seg i det lille buret uten å komme noen vei. Refleksene sa at hun ville beskytte seg der hun trakk pusten og innså hun bare måtte holde ut.
     Like brått som det hadde startet, stoppet det. «Snu ryggen til», sa Emily rolig. «Det er snart over, så skal du få en skikkelig dusj.»
     Motvillig snudde hun seg og skjønte det var håret mer enn noe annet Emily ville ha skylt. Det var ikke noe bedre, men denne gangen var det ikke puppene hennes som tok støyten.
     «Tror det holder», sa Emily og senket henne ned på gulvet. «Jeg har fått klare anvisninger fra Amelie. Når jeg løser deg nå, så skal hendene på ryggen med en gang. Så skal jeg vaske deg, før du føres opp til Amelie som vil ta deg videre derfra. Ok?»
     Christina bare nikket og innså mat ikke var helt på planen enda. Hun hadde ført henne opp og inn på et bad to etasjer opp og selv Christina innså at å gå illeluktende opp hit ikke hadde vært en god ide.
     Fortsatt god og kald, ble hun ført inn i en dusj som kjapt ble varm. Stående der med nydelige vannet rendene over seg kom følelsene fra helgen rendene tilbake og hun skjønte hvorfor Amelie ville ha henne bundet. Hun ville ha kontroll på orgasmene hennes. Det gjorde det ikke lettere for henne der hun bare ble enda mer kåt, før hun overraskende så på Emily der hun kom naken inn i dusjen med henne.
     «Ikke innbill deg noe», sa hun skarpt. «Skal jeg vaske deg skikkelig, vil jeg bli våt og da er dette enklere.»
     Christina bare nikket og var egentlig glad for all kroppskontakt akkurat nå. Selv om hun skulle ønske det hadde vært Amelie, så lukket hun bare øynene og lot henne vaske kroppen og håret. Da de endelig var ferdig, gikk Emily først ut og fikk tørket seg og kledd på seg igjen, før Christina ble hentet ut, tørket og jobbet med. Sminke fikk noen ordne senere, men håret ble fønet og børstet.
     «Sånn. Da tror jeg du skal ut til Amelie.»
     Christina fulgte etter. Det var lenge siden hun var holdt så stramt i tøylene, men hun kjente også at hun hadde savnet det. Denne helgen ville bo lenge i henne som et godt minne bare hun fikk det litt på avstand.
     Ute på kjøkkenet sto Amelie og snakket med noen, men i det de kom inn, snudde hun seg og smilte mildt. «Se her ja», sa hun og strøk Christina over kinnet. «Kåt?» spurte hun.
     Christina nikket kjapt.
     «Det ante meg.» Hun holdt opp elektrovåpenet. «Samme som i går. Jeg antar du har mer enn nok å fortelle meg, men akkurat nå vil jeg ikke høre. Du skal få mat, derfor må jeg fjerne gagen.»
     Noen minutter senere i stillhet, fikk hun igjen festet gagen.
     «Jeg har aldri prøvd denne», sa hun og kikket interessert på våpenet. «Kyle sier den er meget effektiv. Stå rolig», sa hun.
     Før Christina virkelig oppfattet hva som skjedde, hadde Amelie kjørt den opp mellom beina hennes hvor hun trakk av og holdt den noen sekunder. For Christina var det som om verden stoppet et øyeblikk der hun bare kjente en smerte gjennom underlivet og opp i kroppen. Muskler hadde hun ingen kontroll på og da Amelie slapp knappen, datt hun om og ble liggende på gulvet som en sekk og bare pese.
     «Du verden», sa Amelie og flirte. «Denne kan jeg ha det mye morsomt med.» Hun så bort på Emilie, som sto og kikket forbauset på Christina. «Gjør klar bilen. Vi drar om ikke så lenge.»
     «Sir», sa hun og gikk.

Hun hadde fått løst opp frustrasjonen da hun kom hjem. I hovedsak fordi Richard hadde hatt mye av den samme da fruene ikke hadde vært like samarbeidsvillige som han hadde håpet på. Noen dager senere hadde hun igjen strenet inn hos Sofie for å se om alt var greit.
     «Sår?» spurte hun i det hun raste forbi henne inn i leiligheten.
     «Jeg merker det», svarte Sofie og kom etter inn.
     «Vil du gi deg?»
     «Nei», svarte hun og rødmet. «Det er helt fint.»
     «Det ante meg, selv om jeg trodde ikke du var like glad i å bli bunnet opp.»
     Hun trakk litt på skuldrene. «Av alle ting, er dette helt greit. Men en ting, de sa noe når de holdt på.»
     «Det gjorde dem vel», svarte Christina flatt.
     «Eller, ikke så mye sa noe, som faktisk snakket seg imellom.»
     Christina noterte seg å skulle sjekke for hørselshemming i tillegg til syn. «Og det var?»
     «De mente du var sjefen? Er det over slavene?»
     Christina ble sittende et øyeblikk som om det var medusa selv som hadde sett på henne. «Vel, jeg er blitt direktør før Zenith Ltd», sa hun uten å røre en muskel.
     Ansiktet til Sofie eksploderte i et hav av reaksjoner før hun endte med en munn som så ut som en O. «Du tuller?»
     Hun ristet på hodet. «Det skjedde for tre uker siden. Jeg var like overrasket som deg.»
     «Det må jo ha vært herlig! Jeg tenker du var glad.»
     «Jeg var livredd. Gikk rett ut og spydde.»
     «Tuller du?» måpte Sofie.
     «Det var ikke det jeg tenkte meg da jeg startet.»
     «Det skjønner jeg, men direktør da? Bestemmer du over meg på treffet?»
     «Det har jeg gjort hele tiden», svarte hun tørt.
     De ble sittende og skravle og noen timer senere dro Christina hjem igjen.


Dette er i slutt på historien så langt. Det kan godt hende jeg tar den opp igjen senere og fortsetter, for jeg føler ikke den er ferdig på noen som helst måte.



Legg igjen en kommentar